top of page
Det siger vores kunder

”For mig har det været vigtigt at finde en bikefitter med forståelse for at lave et bikefit der giver fart på cyklen. Det kan Nicolai give da han både har ekspertise i at få ens cykel tilpasset ergonomisk, men samtidigt har forståelse for hvor stor betydning aerodynamik har, når det skal gå stærkt.”

Casper von Folsach

OL medaljetager 

Dette er det bedste jeg nogen sinde har gjort, jeg har kørt med et højre lår der hævede lige så snart jeg satte mig på cyklen. Lægerne troede først det var en blodprop så jeg fik den store scannings tur, det viste ingenting, de opgav og da det kun spændte og ikke gjorde ondt måtte jeg leve med det eller lade være med at cykle.

Jeg fik nummeret til Coach-Bikefit = Nicolai super sød og seriøs, alt blev tjekket, fik skiftet sadel, styr og fik indlæg i mine cykelsko, det var torsdag, søndag kørte jeg Sjælland på tværs med ny sdel og ingen problemer. Nicolai du ved hvad du laver, jeg skal nok informere min læge på Rigshospitalet om det du har gjort.

Er dig dybt taknemmelig tusind tak.

Connie Nyholm-Pedersen

Overall it is an amazing & unique feeling to have bike fitting experience with Nicolai.

Deep knowledge and experience, detailed analysis and input, interactivity during the process: all these make him a unique professional.

 

That´s the reason I travelled thousands og Kms from Greece - to deal with him and set up from the beginning, my lovely BMC TM 02.

Strongly Recommended.

John Katopodis

Age group triathlete

Ultra seriøs og ekstrem grundig.

Jeg har fået det optimale fit, træder mange watt og løber bedre off-bike nu!

​ ​ Oliver Bendix Nygaard

Triatlet

Please reload

bottom of page